El dispensari de Maià de Montcal comptarà amb un mòdul per a l’extracció de sang a partir del dilluns 8 de maig

Maià de Montcal ha anunciat que a partir del proper dilluns disposarà d’un mòdul d’extracció de sang per a anàlisis mèdics a les dependències del consultori municipal. La mesura, llargament reivindicada pels veïns, evitarà els desplaçaments que fins ara s’han de fer al dispensari de Besalú.

A partir del proper 8 de maig, els veïns de Maià de Montcal disposaran d’un nou mòdul propi d’extracció de sang al centre de salut del municipi. Fins ara, els veïns havien de realitzar els 7 quilòmetres que separen Maià de Montcal de Besalú per realitzar aquestes proves mèdiques. Amb el nou mòdul, les extraccions a Maià de Montcal es realitzaran tots els dilluns, de 8 a 9 del matí, sempre amb cita prèvia, gestionada a través del Centre d’Atenció Primària de Besalú. El nou mòdul ha estat una reivindicació de veïns i l’Ajuntament, que ajudarà, sobretot, a evitar desplaçaments a aquelles persones amb majors dificultats de mobilitat.

Notícies relacionades:
– Maià de Montcal acaba la remodelació de la depuradora
– L’Ajuntament de Maià de Montcal demana modificar el text refós de la llei d’urbanisme i fer el projecte del Molí d’en Llorenç per fases
-L’Ajuntament de Maià de Montcal ajorna sense data la urbanització del Molí d’en Llorenç