L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG troba feina a 139 persones durant aquest inici de 2017

L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG inicia un procés per seleccionar 10 persones de 18 a 29 anys que vulguin formar-se com a mecànics i treballar de forma immediata. Es tracta d’un procés que complementa el nombre de persones ocupades pel servei, que ha trobat feina a 139 persones aquest inici d’any.

L’any passat l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG i Tavil van decidir engegar un projecte de formació i contractació a través del programa ‘Fem ocupació per Joves’ del Servei d’Ocupació de Catalunya. Davant els bons resultats de l’experiència, l’empresa vol repetir el procés el proper mes de juny, per tal de formar i contractar 10 joves més. Les inscripcions es poden fer entre el 4 i el 18 de maig, al Mas Les Mates.

Precisament, l’Àrea treballa amb aquests projectes per anar trobant feina als desocupats: des que va començar l’any, 139 persones han aconseguit un lloc de treball amb el suport de DinàmiG. També augmenten les ofertes que es gestionen: sobretot n’hi ha d’oficis com electricistes, mecànics, soldadors, fusters, operaris o carnissers, però en aquests sectors hi ha molta oferta de feina i poca demanda de persones interessades.

Notícies relacionades:
– El Servei d’Empresa i Emprenedoria DinàmiG ajuda a consolidar 8 de cada 10 empreses que atén
– PIMEC Girona i DinàmiG signen un conveni marc de col·laboració per potenciar la competitivitat de les pimes de la Garrotxa
– El secretari general del Departament de Treball visita el Mas Les Mates i considera DinàmiG un referent