La Festa del Roser de Sant Joan les Fonts es consolida com la segona festivitat més important del municipi

El passat cap de setmana Sant Joan les Fonts es va omplir de gent i es van celebrar diverses activitats. Dissabte es va estrenar la comèdia ‘Bojos pel Diamant’ de la companyia local ‘Tres Colades’ al Centre Sociocultural i al vespre, joves i no tan joves van emplenar el Pavelló amb la música de Miquel del Roig, Hotel Cochambre i Dj Sek. Diumenge, com és de costum, es va fer l’ofrena a la Mare de Déu del Roser i, tot seguit, la tradicional cercavila amb gegants i on no hi va faltar ni el gegant Jaumet ni els capgrossos de Begudà i la Salamandra de l’Escola Castanyer. Però l’acte més multitudinari va ser l’últim de la festa: l’espectacle de Quim Masferrer, ‘Temps’, que va aplegar més de 700 persones al Pavelló.

Notícies relacionades:
– El Consell Comarcal posa un bus nocturn gratuït per anar a la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts
– Sant Joan les Fonts s’omple d’activitats per a tots els públics en motiu de la Festa del Roser