L’Esplai Diari Garbuix celebra el seu 20è aniversari amb una festa aquest dissabte

Aquest dissabte, l’Esplai Diari Garbuix celebra el seu 20è aniversari sota el lema ’20 anys teixint lligams’. Des de l’Esplai, han organitzat activitats al nucli antic. Es faran xerrades, un dinar popular i activitats infantils. Actualment, l’entitat atén gairebé dos cents infants i joves.

20 anys teixint lligams. Es tracta de l’Esplai Diari Garbuix que aquest dissabte celebra el seu aniversari amb una festa al centre de la ciutat d’Olot. L’Esplai reivindica l’educació en el lleure com a eina per reduir les desigualtats i com a motor de canvi social. La festa començarà amb una xerrada a les 12 del migdia al local de Garbuix, a càrrec d’educadores, mares i joves participants. A les 2, hi ha un dinar popular al parc Miquel Martí i Pol i a la tarda, activitats per a la mainada a la mateixa plaça.

Per acabar la jornada, a les vuit del vespre, es llançarà un globus vermell gegant, l’emblema de l’Esplai,  amb els desitjos dels nens i nenes de Garbuix. Actualment, l’entitat impulsa 6 projectes diferents i atén 190 infants i joves gràcies a la col·laboració de més de 20 voluntaris.