L’Hospital d’Olot fa una bona valoració de l’any d’implantació del nou programa de pròtesis de genoll i maluc

Fa un any i mig que l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va incloure el programa fast-track, un nou sistema per implantar pròtesis de genoll i maluc, amb l’objectiu de disminuir el temps d’ingrés a l’hospital i millorar el control del dolor. Després d’aquest període, el centre hospitalari fa una valoració positiva de l’aplicació del programa. En aquest temps, han dut a terme més d’un centenar d’operacions amb èxit, realitzant entre 3 i 4 cirurgies a la setmana. Només un 4% de les intervencions van necessitar una transfusió de sang, i el temps d’ingrés a l’hospital s’ha reduït en dos dies i mig. Els pacients consideren que l’atenció rebuda és excel·lent, i l’hi atorguen una nota del 9’5.

Notícies relacionades: 
– L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa celebra l’aniversari del Follet amb tallers d’alimentació saludable per als nens i nenes
– L’enquesta de satisfacció PLAENSA del CatSalut valora l’atenció urgent hospitalària d’Olot per sobre la mitjana catalana
– L’Oncolliga dóna gairebé 20.000 euros a l’Hospital d’Olot, destinats als malalts de càncer i als seus familiars