Olot renova els expenedors de la zona blava

Olot ha renovat les màquines expenedores de la zona blava. Els nous parquímetres són més àgils i faciliten els tràmits a l’usuari. Aquesta setmana s’han acabat d’instal·lar i se n’han substituït un total de 22 al centre d’Olot. Els nous expenedors permeten el pagament en efectiu o en targeta i incorporen un nou sistema per a les denúncies. Durant els pròxims dies, els vigilants de la zona blava realitzaran tasques informatives i ajudaran als usuaris. A més, i des de fa un any, la zona blava compta amb una aplicació per a mòbils, anomenada ‘Aparcare’, que permet pagar, renovar el tiquet o anul·lar denúncies a través del mòbil i sense haver-se de desplaçar fins al parquímetre.

Notícies relacionades:
– L’estacionament en zona blava d’Olot ja es pot pagar a través d’una aplicació mòbil

x