Creixen les ofertes de treball gestionades per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG

Si ahir els vem explicar que en aquests primers 4 mesos de l’any 139 persones han trobat lloc de treball gràcies al suport de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG, avui els donem més detalls d’aquestes ofertes de treball que ofereix DinàmiG.

Les ofertes de treball gestionades des del Mas Les Mates han augmentat respecte al primer trimestre de 2016. Són dades de l’Ajuntament d’Olot, que indiquen que de les 80 ofertes que havien l’any passat, s’ha arribat a 117 en el mateix període d’aquest any. Les ofertes més sol·licitades són les relacionades amb oficis com electricistes, mecànics, soldadors, carnissers… a més del personal del sector d’hostaleria i del comerç. L’any passat van trobar treball 164 persones més que al 2015 gràcies al suport del Servei d’Ocupació del Mas Les Mates. Des de DinàmiG es continua treballant per intentar reduir les 1.565 persones que es troben a l’atur a Olot i les 2.330 que no treballen pel que fa a la comarca. Són 200 persones menys que fa un any a Olot i 243 a nivell comarcal. Pel que fa a la Seguretat Social, a Olot hi han 334 persones més que al mateix trimestre del 2016 i a la comarca, 712 més. El repte ara és, a més de millorar aquests números, fer-ho amb les condicions laborals.

Notícies relacionades:
– L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG troba feina a 139 persones durant aquest inici de 2017
– El Servei d’Empresa i Emprenedoria DinàmiG ajuda a consolidar 8 de cada 10 empreses que atén
– PIMEC Girona i DinàmiG signen un conveni marc de col·laboració per potenciar la competitivitat de les pimes de la Garrotxa