El cicle Volca’t de l’ANEGX comença a Can Trincheria amb el debat ‘El comerç alimentari a la Garrotxa’

El primer dels quatre debats programats pel cicle Volca’t ha vist la llum aquest divendres a Can Trincheria. La iniciativa de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, l’associació Arran de Terra i la Xarxa de Grups de Consum ha engegat amb el debat ‘El comerç alimentari a la Garrotxa’.

El primer cicle de debats ‘Volca’t’ de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa ha arrencat a Can Trincheria amb l’acte ‘El comerç alimentari a la Garrotxa’. Gemma Canalias, tècnica de comerç de l’Ajuntament d’Olot ha fet una ponència en la que ha introduït la situació actual del comerç alimentari a la comarca.

Seguidament s’ha fet una taula rodona per tractar i qüestionar el model de comercialització alimentària amb la participació de representants del comerç garrotxí. El segon debat tindrà lloc a Can Trona el divendres 19 de maig, per parlar de l’estat del sistema alimentari i el sector primari català.