L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles, molest amb l’ACA per no finançar un nou punt de captació d’aigua

Un dels projectes de l’equip de govern de les Planes d’Hostoles és fer un nou punt de captació d’aigua. Aquest any no serà possible fer-lo, ja que l’Agència Catalana de l’Aigua no ha concedit la subvenció a l’Ajuntament. L’alcalde Eduard Llorà es mostra molest amb la decisió de l’ACA. L’Ajuntament també millorarà l’enllumenat del municipi.

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles millorarà l’enllumenat públic i impulsarà, en algunes zones, la il·luminació led. S’acaba d’adjudicar el contracte per a fer les actuacions. Tindran un cost d’uns 90.000 euros. L’alcalde, Eduard Llorà, preveu que les obres començaran a principis d’estiu.

Una altra prioritat de l’equip de govern és fer un nou punt de captació d’aigua. Aquest projecte, però, no es podrà tirar endavant el 2017, ja que es necessitava una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua, que ha estat denegada. De moment, no manca el subministrament d’aigua al poble. Però Llorà explica que és necessari un nou punt de captació per prevenir problemes futurs, ja que la xarxa de captació, a vegades, va saturada. Pel que fa a l’activitat cultural del municipi, ja estan a la venda les entrades per la desena de concerts i espectacles de la 2a edició del Planestiueja. Paula Valls, Elena Gadel, Adrià Puntí o Albert Pla actuaran a les Planes aquest estiu.

Notícies relacionades:
– Adrià Puntí, Albert Pla, Gisela, Elena Gadel i Paula Valls actuaran aquest estiu a les Planes d’Hostoles
– Les Planes d’Hostoles aposta fermament per convertir-se en un referent cultural amb la programació d’activitats d’estiu ‘Planestiueja’