La 16a edició del Robolot supera totes les expectatives en els 4 espais preparats per acollir les activitats i conferències

La 16a edició del Robolot va tenir lloc aquest cap de setmana i va superar les expectatives quant a públic. Els concursos, la visita del robot peeper francès, la impressió 3D i la retransmissió en streaming de l’esdeveniment van ser algunes de les activitats destacades.

La Sala El Torín va ser un dels espais escollits pel Robolot d’enguany per acollir els concursos, entre d’altres activitats. La 16a edició va reunir aproximadament 700 participants amb les seves respectives famílies, fet que multiplicava el públic per 3. Un èxit rotund. Dins la sala El Torín es podien veure els concursos entre equips, que havien de programar els seus robots en funció de les activitats que els demanessin. També es podia veure el robot Peeper, vingut de Perpinyà. El dissabte va tenir quatre espais ocupats. El Torín, la carpa de la zona de dalt del Torín, el Casal Marià i l’Arxiu Comarcal. El públic va poder gaudir de conferències, activitats per als més menuts, exhibicions, ulleres en 3D i fins i tot experiències amb hidrogen. Per aquells que no van poder anar-hi, Robolot va incloure a la seva pàgina web un streaming on es retransmetia en directe el cap de setmana.

x