La vuitena Marató de Sang d’Olot aconsegueix reunir 977 bosses de sang

La 8a Marató de Sang d’Olot ha tornat a confirmar que Olot i la Garrotxa és terra solidària. Un total de 977 donacions s’han concentrat en 12 hores a l’Hospici, des de les 10 del matí fins les 10 del vespre i durant tot el dia actes diversos han acompanyat una jornada amb els donants i els voluntaris i voluntàries com a protagonistes.

977 donacions. Els olotins i olotines s’han posat les piles i han superat les 900 bosses de sang, un assoliment que el Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha celebrat agraint la solidaritat garrotxina. Des de l’organització s’esperava poder arribar a les quatre xifres però enguany no ha pogut ser. També cal destacar que en els últims anys han crescut molt les campanyes de donació a la Garrotxa i hi ha molta gent que no ha pogut donar sang perquè ja n’havia donat feia menys de tres mesos.

Prop d’una trentena d’entitats, associacions i col·lectius han fet possible una edició més, la vuitena, de la Marató de Sang d’Olot. Una jornada que ha comptat amb una pila d’actes paral·lels, començant amb un ball dels alumnes de 5è de primària de l’Escola Malagrida. També demostracions dels Bombers de Catalunya i els GRAE a la plaça del Mig. Cants corals, country, zumba, beatbox i break dance o cançons d’autor. Més d’un centenar de voluntaris i voluntàries han col·laborat en aquest esdeveniment.

x