L’espai El Temps d’Olot Televisió reforça els vincles amb el seu públic amb la segona trobada de col·laboradors, al Centre d’Empreses de Les Preses

El centre d’Empreses de Les Preses va ser l’escenari escollit per dur a terme la segona trobada de col•laboradors de l’Espai El Temps d’aquesta casa. El presentador Roger Solé va presentar una de les xerrades, sobre la meteorologia i les xarxes socials, i després va fer d’intermediari de la taula rodona dels observadors.

Dissabte a Les Preses va tenir lloc la segona trobada de col•laboradors de l’espai El Temps d’Olot Televisió. La primera experiència va ser molt positiva i aquest cop s’ha ampliat la proposta. Amb l’objectiu de fer més propera, si es pot, la interacció entre l’emissor del programa d’El Temps de la casa i els receptors, el públic, que amb les seves imatges també acaben sent emissors, el matí va donar per molt. Xavier Gallofré, Jordi Zapata i Miquel Riu van ser els encarregats de respondre les preguntes i dubtes del públic present durant la taula rodona. L’Espai d’El Temps d’Olot Televisió, en totes les seves formes, tant en televisió com a les xarxes socials, provoca la interacció amb un públic que, amb el pas del temps, cada cop ha anat sent més partícip de les notícies.