El sènior femení del Club Vòlei Olot acaricia l’ascens a Primera Catalana amb una victòria davant el CEV L’Hospitalet (3-1)

El sènior femení del Club Vòlei Olot va fer un pas important cap a l’ascens a Primera Catalana, amb una victòria davant el CEV L’Hospitalet (3-1).

El sènior femení del Club Vòlei Olot acaricia l'ascens a Primera Catalana amb una victòria davant el CEV Hospitalet (3-1)

La jornada 12 de Segona Divisió Sènior Femenina va enfrontar el Club Vòlei Olot amb L’Hospitalet. Les olotines enfrontaven el partit amb l’objectiu de sumar una victòria més de cares a l’ascens a Primera Catalana.

El partit començava molt plàcid pel Club Vòlei Olot que s’adjudicava el primer set amb un marcador de 25 a 8. En vistes del primer període donava la sensació que el partit seria un tràmit per les olotines. Però les visitants van donar un gir de 360º al seu joc i no sense patir van fer pujar l’1 a 1 a l’electrònic guanyant el segon set per 22 a 25.

Amb l’empat, al tercer set el nivell dels dos equips es va equilibrar i els punts anaven pujant alternativament al marcador. Les de L’Hospitalet es van arribar a situar 15 a 18. Però amb temps morts Quel Roca va corregir la situació i les olotines van poder remuntar. El tercer set se l’emportaven les locals amb un 25 a 22 que significava el 2-1 al global.

Ja al quart període es va notar la superioritat de les jugadores del Club Vòlei Olot que exigien molt a les visitants. L’Hospitalet veia que se li escapava el partit i això va afectar el seu joc a l’últim set. Partit molt complet de les olotines que tancaven amb un 25 a 14, fent pujar el 3-1 definitiu a l’electrònic. Victòria important per un Club Vòlei Olot que presenta una candidatura ferma per ascendir a Primera Catalana.

x