La Unió Esportiva Olot és el campió de Tercera Divisió i ho aconsegueix amb una victòria contundent contra el Castelldefels per 5 a 0

La Unió Esportiva Olot és el nou campió de Tercera Divisió. Els olotins han guanyat per 5 a 0 al Castelldefels, i s’asseguren el títol de lliga amb una jornada d’antelació. Ara els de Calderé ja esperen que s’anunciï el rival amb qui s’hauran de jugar l’eliminatòria d’ascens a Segona B.

Festa grossa a l’Estadi Municipal: aquest diumenge era el dia ideal perquè la Unió Esportiva Olot es proclamés campió de lliga, davant la seva afició. I els olotins no han fallat, malgrat que s’enfrontaven a un Castelldefels que intenta sortir de la zona de perill de la categoria. Precisament, els visitants han avisat en dues ocasions la porteria defensada per Quintanas, però al minut 26 Marc Mas ha començat a encarrilar el títol de lliga: el pitxitxi olotí ha rematat al fons de la xarxa una centrada molt bona de Tito Malagón. A partir d’aquest instant, les ocasions només han tingut el color vermell de l’Olot, i just començar el segon temps, Mas faria el segon gol de partit: ha arribat al minut 50, gràcies a una jugada assajada en el servei d’una falta executada de forma magistral. Al minut 58, qui s’afegia a la festa era Héctor Simon: Dembo li ha passat una pilota a la frontal de l’àrea i sense pensar-s’ho dos cops Simon l’ha col•locat arran de pal de la porteria visitant. L’hemorràgia defensiva del Castelldefels no s’ha aturat, i Héctor Simon feia el quart gol del partit al minut 71, rematant en planxa una assistència fantàstica de Marc Mas. I el 5 a 0 final arribava al minut 75, quan Marc Mas ha engaltat una pilota centrada per Sergio Álvarez. Fins i tot, en l’única oportunitat entre els tres pals del Castelldefels al segon temps, Quintanas treia una mà magistral per deixar la seva porteria a 0.

Amb el xiulet final, l’estadi ha esclatat d’alegria i hi ha hagut invasió de camp, sobretot dels aficionats més menuts presents al camp. El campió de Tercera Divisió és la Unió Esportiva Olot, la cinquena vegada que ho aconsegueix en la seva història, i ha arribat al títol amb una jornada d’antelació. Ara els de Calderé ja esperen el rival a l’eliminatòria per pujar a la Segona Divisió B.

x