La XXI Fira del Tastet de Sant Joan les Fonts omple el Pavelló Poliesportiu del municipi amb la proximitat i qualitat del seu producte

Sant Joan les Fonts va acollir la 21ena edició de la Fira del Tastet. El Pavelló Poliesportiu del municipi garrotxí va ser l’escenari escollit per a provar la gastronomia local amb plats elaborats amb productes d’aquí, cuina casolana, embotits de qualitat i postres a l’alçada.
Per 21è cop, Sant Joan les Fonts va acollir la Fira del Tastet. El poble sencer es va bolcar en aquest esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerciants del municipi, la Canya i també Begudà.
El Pavelló Poliesportiu va ser l’escenari i la gent va poder provar diferents tipus de menjars. Des d’una fideuà, a un volcanet o cloïsses amb fesols de Santa Pau. Una fira que té un públic molt fidel cada any i que prepara un gir substancial de cara a l’any que ve. Per saber de què es tracta, però, s’haurà d’esperar un any. Amb la panxa plena de producte de proximitat, l’espera es farà més curta.