El Cantània garrotxí compta amb prop de 500 alumnes de 14 escoles de la comarca

Cantània

‘La nit dels malsons’ és el títol del Cantània d’enguany. A la Garrotxa va tenir lloc ahir a la tarda al pavelló municipal amb la participació de prop de 500 nens i nenes de 14 escoles de la comarca.


‘La nit dels malsons’ emmarcada en el Cantània 2017 va ajuntar a Olot les veus d’alumnes de 14 escoles de la Garrotxa: nou escoles d’Olot, la Bòbila de Les Preses, l’Escola Castanyer de Sant Joan Les Fonts, la Rocalba de Sant Feliu de Pallerols, l’Escola Verntallat de la Vall d’en Bas i la Finestres de Mieres.  El repertori va consistir en 9 peces interpretades per alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària dirigits per en Josep Prats, el director musical i Ignasi Tomàs, el director escènic.

Aquesta cantata serà oferta per uns 42.000 nens i nenes durant els mesos d’abril, maig i juny de 2017 a L’Auditori de Barcelona. També a altres 9 ciutats catalanes, espanyoles i fins i tot d’Alemanya i Portugal. A Olot el pavelló municipal es va omplir, i el públic va quedar impressionat amb la força visual de les coreografies, les veus i la historieta que acompanyava la cantata.

x