Xenia Lisseth Pérez ha estat la darrera mare homenatjada pel Centre d’Iniciatives Turístiques a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Prèviament a l’acte d’homenatge col·lectiu a les mares a la Plaça Clarà d’Olot, el CIT va obsequiar amb un ram de flors l’última mare a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es diu Xenia Lisseth Pérez i ha donat a llum Addison Flores Pérez, la seva segona filla.

Com és tradició, ahir els representants del Centre Iniciatives Turístiques, acompanyats per l’alcalde d’Olot i les pubilles i hereus d’Olot i de la Garrotxa, van visitar l’última mare de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Aquesta va ser Xenia Lisseth Pérez, resident a Olot i originària de El Salvador. El dia anterior havia donat a llum a una nena, Addison Flores Pérez, el seu segon fill. L’homenatge a l’última mare de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va consistir, com és habitual, en l’entrega d’un ram de flors i un record commemoratiu.

x