Els Xerrics d’Olot tornen a descarregar el 3 de 7 i el 4 de 7 a l’actuació del 15è aniversari del seu bateig

20 anys va fer l’esplai el Garbuix i la colla castellera Els Xerrics va celebrar aquest dissabte el 15è aniversari del seu bateig, amb una actuació a la plaça Rector Ferrer que van iniciar amb el pilar de 4 i van seguir amb el 3 de 7, el 4 de 7, el 5 de 6, per promoure la rotació de tots els membres al castell i a la pinya, i finalment, pilar de 5. Les colles convidades van ser els Nyerros de la Plana i la Colla Jove de Barcelona. A més de l’actuació, a l’actuació, els Xerrics van organitzar una celebració al pavelló Firal on hi van participar unes 200 persones, entre elles, camises dels 15 anys d’història de la colla olotina. Els Xerrics ja preparen la propera trobada de colles castelleres de les comarques de Girona, de la qual els olotins en seran els amfitrions. Se celebrarà el proper 21 de maig a la plaça Major d’Olot. En aquesta actuació, els Xerrics esperen tornar a descarregar, com ja els vam informar, el 4 de 7 amb agulla.