El Club Natació Olot obre el termini d’inscripcions a les activitats infantils i juvenils programades per a aquest estiu

Aquest dimarts el Club Natació Olot ha obert les inscripcions per als socis a les activitats infantils i juvenils que ha programat aquest estiu. Els no socis també s’hi podran inscriure a partir del 24 de maig.

Entre les activitats infantils i juvenils que el Club Natació Olot posa a disposició dels socis i no socis, enguany en destaca com a novetat els DRAC’s, un espai per a joves de 13 i 14 anys en què s’han programat nombroses activitats esportives i lúdiques, amb la finalitat de potenciar el treball en equip, el compromís soical i la convivència. S’hi combinaran la pràctica de nombrosos esports amb tallers, jocs, gimcanes, activitats lúdiques o sortides. El nou espai s’afegeix a propostes habituals com natació, tennis, els grups de Poliesport, l’Engresca’t Jove i el lúdic Esport. Els socis del club s’hi poden inscriure des d’avui i els dies posteriors, segons el calendari d’inscripcions marcat pel club. Per inscriure-s’hi, s’han d’omplir els dos documents imprescindibles, la informació mèdica i l’autorització de sortides. També és imprescindible presentar el llibre de vacunes. El club recomana consultar el tríptic informatiu de les ofertes abans de formalitzar la inscripció. Si el nen o jove a inscriure no és soci, cal fer-ne l’alta abans ne l’alta abans d’iniciar la inscripció. Els documents es poden descarregar per Internet i complementar-los per guanyar temps abans de passar per les oficines del club, on caldrà dur el llibre de vacunes degudament complimentat, signar l’original de la inscripció i recollir la samarreta. Les inscripcions per als no socis començaran  el 24 de maig a partir de les 9 del matí, tant les presencials com per Internet.

Notícies relacionades:
– El Club Natació Olot inicia les inscripcions per a les Activitats d’Estiu infantils i juvenils amb diverses novetats