La guia Activa l’Estiu – La Garrotxa 2017 s’ha publicat en format digital

La 12a edició de la guia d’activitats d’estiu recull l’àmplia oferta d’activitats d’estiu de la Garrotxa. Enguany la guia només es pot trobar en format digital i que amplia el número de municipis que deixen al Consell la gestió dels casals i també els que realitzaran brigades gestionades pel Consell.

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’IME i el Consell Comarcal de la Garrotxa ha publicat, per 12è any consecutiu, l’Activa l’Estiu – La Garrotxa. La guia és un recull de les diferents propostes programades per aquest estiu a la comarca, adreçades als diferents infants i joves d’edats compreses entre 0-18.

Enguany fa sis anys que el Consell Comarcal es fa càrrec de la gestió dels casals i ja són 6 els municipis que li encarreguen la gestió dels seus casals, el que significa 1 més que l’any passat, quan van haver-hi 244 participants.

Un altre projecte serà el de les Brigades Joves, que cada any augmenten el número de participants. Enguany creixen el número de municipis que les realitzen. Ja en són 12. També es consoliden les activitats esportives per als nens i nenes, que podran escollir entre més de vuit esports.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal publiquen l’onzena guia ‘Activa l’Estiu’

x