Sant Feliu ja compta amb un nou punt de trobada per a la gent gran i aviat començaran les obres a l’interior del Centre de Dia per convertir-lo en una residència

Fa tres mesos que l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha començat els treballs per a fer possible el Centre de Serveis de la Gent Gran. De moment, el nou punt de trobada per a la gent gran a Ca les Hermanes ja és una realitat i s’han traslladat l’arxiu municipal i els locals de diverses entitats de l’actual Centre de Dia. Aviat s’iniciaran les obres en el centre perquè es pugui convertir, a finals d’any, en una residència amb capacitat per a 25 llits.

Una residència per a la gent gran era una antiga demanda de la població de Sant Feliu de Pallerols. I ja han començat els treballs perquè sigui una realitat i doni cobertura a la zona del Ter-Brugent. El projecte constarà de dues fases. La primera consisteix en convertir l’actual Centre de Dia en residència i s’acabarà aquest mateix any. Els pròxims dies s’enderrocaran les parets interiors del centre.

La segona fase consistirà en construir un edifici annex al Centre de Dia. Amb aquest nou edifici, la capacitat de la residència serà d’uns 70 persones. De moment, però, encara no hi ha data per començar aquestes obres. Es preveu que la part nova de la residència s’acabi d’aquí tres o quatre anys. Segons l’alcalde, la residència és l’obra més important del poble, després de la construcció de la nova escola. Tot i que les obres acaben de començar, ja és una realitat el nou punt de trobada de la gent gran, situat al Centre de Ca les Hermanes.

Notícies relacionades:
– Sant Feliu de Pallerols vol crear una illa destinada a la gent gran a l’entorn del nou centre de serveis