La comèdia local ‘Fuita’ finalitzarà les representacions el proper 21 de maig amb una funció de petit format a la Casa-Museu Can Trincheria

L’obra teatral ‘Fuita’ d’Una Càpsula de Teatre posarà punt i final a la gira el proper diumenge 21 de maig al Museu de Can Trincheria. Per tancar el periple d’aquesta obra de petit format s’ha escollit aquest espai tant emblemàtic d’Olot. Les entrades estan limitades i ja es poden adquirir a la web d’Olot Cultura o a la taquilla del Teatre Principal.

L’obra ‘Fuita’ de la companyia Una Càpsula de Teatre tancarà el teló, després d’una llarga gira, al Museu de Can Trincheria d’Olot. L’obra tindrà lloc el diumenge 21 de maig a les set de la tarda, en un petit format de luxe. Per aquest motiu, l’aforament serà molt reduït  i les entrades estan limitades. Ja han sortit a la venda i es poden adquirir a la pàgina web d’Olot Cultura o a la taquilla del Teatre Principal.

La jove companyia interpretarà per darrera vegada l’obra ‘Fuita’ mantenint el vincle intimista entre actor i espectador, per fer entrar de ple al públic en aquesta esbojarrada història de seixanta minuts. Més de 650 persones ja han vist ‘Fuita’ des de la seva estrena, ara fa set mesos. Una Càpsula de Teatre ja prepara una nova obra teatral que s’estrenarà a finals de setembre.

Notícies relacionades:
– La companyia Una Càpsula de Teatre tornarà a representar l’obra ‘Fuita’ a Olot