L’Escola Municipal d’Expressió mostrarà els treballs de 140 alumnes amb una exposició a l’Hospici i una altra a Can Trincheria

L’Escola Municipal d’Expressió fa balanç del curs amb dues exposicions. Dimecres vinent es presenta a Can Trincheria ‘Ui! Què fosc’, amb els treballs sobre la prehistòria dels alumnes més menuts i un monogràfic d’adults d’scrapbooking. Per altra banda, l’Hospici acollirà una mostra dels alumnes de fotografia, ceràmica, il·lustració i còmic.

S’està a punt d’acabar el curs i l’Escola Municipal d’Expressió exposa els diversos treballs que han realitzat els seus alumnes a Can Trincheria i a l’Hospici. Dimecres vinent s’inaugura a Can Trincheria una mostra feta per nens i nenes d’entre 3 i 14 anys, que gira al voltant de la temàtica de la prehistòria.

A part de l’exposició ‘Ui!, Què fosc!’ sobre la prehistòria, es podrà veure al mateix espai un monogràfic d’scrapbooking i d’àlbums de fotos personalitzats. Per altra banda, el dia 19 d’aquest mes es presenta una altra exposició a la sala 15 de l’Hospici, un recull de les obres realitzades pels alumnes de fotografia, ceràmica, il·lustració i còmic. La mostra de Can Trincheria es podrà veure fins el 28 de maig i la de l’Hospici, fins l’11 de juny. En total, hi ha participat uns 140 alumnes.

Notícies relacionades:
– L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot imparteix cursos monogràfics trimestrals per adults

x