Marboleny celebra els quaranta anys d’història amb una festa que vol reunir a tothom que hagi passat per l’entitat

Marboleny celebra aquest 2017 40 anys de trajectòria. Per aquest motiu, el proper dissabte 20 de maig celebrarà una festa a Les Preses, amb l’objectiu de ser un punt de trobada de totes les persones que han format part de l’associació al llarg de la seva història.

El 22 de maig de 1977 es va veure, per primera vegada, un ball del Cercle Folklòric i Cultural Marboleny: va ser a la plaça Major de Les Preses, on es va presentar públicament la colla sardanista de l’entitat. 40 anys després, el Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny segueix gaudint d’una massa social nombrosa per mantenir la dansa d’arrel tradicional al nostre país, sobretot gràcies als balladors que han passat per l’entitat. Per celebrar les quatre dècades d’existència, el Marboleny ha organitzat una festa el proper 20 de maig a Les Preses, per tal de reunir de nou a totes aquelles persones que han passat per l’associació al llarg de la seva trajectòria. La celebració arrencarà a dos quarts de set de la tarda, amb una cercavila dels grups de l’Esbart Marboleny; l’activitat farà parada a la plaça Major, on hi haurà una actuació especial de la formació actual de l’Esbart. A continuació hi haurà un sopar, a partir de les 9, on es vol reunir a totes les generacions que han ballat i col·laborat amb l’entitat. La festa comptarà amb l’actuació de la Cobla dels Sons Essencials. Abans d’aquesta jornada, aquest diumenge l’entitat serà rebuda a Montserrat, en motiu de l’aniversari. Per a més informació podeu visitar el web marboleny.cat.

Notícies relacionades:
– La Marboleny ultima els preparatius per a les seves tres actuacions a l’Ésdansa 2016
L’Esbart Marboleny torna de Dinamarca amb molt bones sensacions i ja es prepara per l’Ésdansa 2016

x