Pere Gómez col·loca les instal·lacions esportives en els apartats positiu i negatiu del balanç de la seva etapa com a regidor d’ERC a l’Ajuntament d’Olot

El portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot ha fet balanç de la seva acció des de l’oposició abans de renunciar a l’acta de regidor. Les instal·lacions esportives es troben en els dos costats de la balança. Es felicita d’haver pogut contribuir a la construcció d’alguns nous equipaments, però lamenta no haver incidit prou en la millora d’altres. Són declaracions al programa Pentàgon d’Olot Televisió.

Entre els aspectes positius de l’aconseguit per Esquerra Republicana en els 10 anys com a regidor a l’Ajuntament d’Olot, Pere Gómez destaca haver contribuït a la retirada dels símbols franquistes de la ciutat i la inauguració del memorial a Lluís Companys, així com a la construcció dels nous pavellons del Pla de Llacs.

Les instal·lacions esportives també es troben entre els aspectes negatius de la seva acció des de l’oposició. Gómez lamenta no haver pogut evitar que els nous camps de futbol base es fessin a les instal·lacions del Morrot, i no al barri de les Planotes, un indret que Esquerra considerava més idoni. Gómez defensa la pràctica esportiva com a nucli de l’activitat social. Defensa que s’hi facin més millores a l’estadi municipal, així com la creació d’un centre de tecnificació esportiva.

El fins ara portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot ha criticat que, al seu parer, el PdeCat / Demòcrates de Catalunya està escoltant poc els grups de l’oposició en aquest segon mandat, el tercer de Gómez com a regidor, a causa de la majoria absoluta que ostenta gràcies al pacte de govern que va establir amb el PSC al principi de la legislatura.