Preveuen que més famílies puguin optar aquest any a ajuts econòmics pel menjador i el transport escolar

Ja està obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i transport per al curs vinent a la Garrotxa, que ofereix el Consell Comarcal. Enguany es preveu que augmentin el nombre d’ajuts perquè s’ha rebaixat el llindar econòmic establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

El Consell Comarcal obre fins el 31 de maig el termini per demanar ajuts de menjador i transport escolar. El formulari d’inscripció es pot obtenir a la secretaria dels centres educatius on estudiïn els alumnes, al web del Consell Comarcal de la Garrotxa, i al Servei d’Educació de la mateixa administració. Aquesta informació també apareix al tríptic informatiu que s’ha repartit entre tots els alumnes de P3 a 4t d’ESO que volen tenir accés als ajuts. L’entrega d’aquesta documentació s’ha de fer al mateix Consell Comarcal o al centre d’estudi, segons si s’és d’Olot o de la resta de municipis de la Garrotxa. L’ens ha establert aquests dies un horari d’atenció presencial per part dels tècnics del Consell, que es traslladaran a les escoles per resoldre qualsevol dubte, a més de la línia habitual que el Servei d’Educació realitza a la seu de l’administració. Actualment, a la Garrotxa s’han transportat 1.191 alumnes i 1.203 escolars han anat al menjador gràcies a aquests ajuts. De cara al proper curs 2017/18 es preveu que augmenti aquesta xifra, perquè s’ha rebaixat el llindar econòmic establert pel Departament d’Ensenyament, afavorint que més famílies puguin accedir a les beques.

Notícies relacionades:
– El ple del Consell Comarcal de la Garrotxa fixa el preu dels menjadors escolars entre 3 i 9 euros en funció del centre educatiu