Can Monsà d’Olot tornarà a obrir com a espai d’estudi en caps de setmana previs a la selectivitat i exàmens universitaris

L’edifici de Can Monsà tornarà a obrir les portes els caps de setmana previs a selectivitat i a períodes d’exàmens universitaris, per tal que els estudiants tinguin un espai on treballar i estudiar. Aquesta iniciativa es va realitzar per primera vegada els darrers tres caps de setmana del gener passat. Veient els bons resultats, es repetirà l’últim cap de setmana de maig i dos primers de juny.

Els horaris d’obertura d’aquest servei seran els divendres de les 8 del vespre a les 12 de la mitjanit, i els dissabtes i diumenges de les 3 d la tarda, una mica més tard que al gener, ja que es va observar una major afluència a primera hora de la tarda. L’hora de tancament no varia, i tornarà a ser a la mitjanit. S’oferiran espais d’estudi en silenci per a aquelles persones que necessiten concentració, i alhora espais de treball per fer treballs en grup. Els usuaris que van utilitzar aquest espai el gener passat, van valorar sobretot l’ambient d’estudi, el silenci, la comoditat i l’obertura en horaris en què la biblioteca municipal està tancada, així com l’atenció rebuda. Durant aquest primer període d’obertura per a l’estudi, una setantena d’usuaris van fer ús de la sala.

Notícies relacionades:
– 25 persones utilitzen l’aula d’estudi de Can Monsà durant el primer cap de setmana d’obertura
-La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot presenta la nova edició de seminaris empresarials
– L’edifici de Can Monsà obrirà les portes com a espai d’estudi els caps de setmana