DinàmiG organitza un tercer Speed Dating a Olot amb l’objectiu de trobar persones amb domini d’idiomes per al sector turístic

16 persones han trobat feina en les dues primeres experiències d’Speed Dating que s’han fet a Olot, entrevistes de pocs minuts entre múltiples empreses i candidats per comprovar si el primer contacte causa una bona impressió i en pot sorgir un contracte laboral. Ara, l’agència DinàmiG obre la convocatòria d’un altre, aquesta vegada destinat al sector turístic.

L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG ha obert les inscripcions per al tercer Speed Dating que s’organitza a Olot, en aquesta ocasió, destinat al sector turístic, que cerca professionals amb coneixements d’idiomes. El proper 12 de juny, empreses i candidats es posaran en contacte en entrevistes ràpides, per veure si el perfil del professional s’ajusta al que busca l’empresa. 16 persones van trobar feina en les dues anteriors jornades, dedicades al món de la indústria i l’hostaleria. Aquells que hi estiguin interessats poden omplir el formulari de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot . Hi ha temps fins al 29 de maig. El dia 2 de juny es portarà a terme una prova oral dels idiomes que s’indiquin en el moment de la inscripció per poder participar de la jornada del dia 12.

Notícies relacionades:
– Creixen les ofertes de treball gestionades per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG
– L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG troba feina a 139 persones durant aquest inici de 2017
– El Servei d’Empresa i Emprenedoria DinàmiG ajuda a consolidar 8 de cada 10 empreses que atén

x