L’Institut de Cultura d’Olot obre la convocatòria de la beques Oriol de Bolòs i Ernest Lluch

L’Institut de Cultura d’Olot ja ha obert la convocatòria per presentar-se a les Beques Ciutat d’Olot. Fins el 30 de setembre es poden lliurar les candidatures a la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals i a la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials. Estan valorades en 4.500€ cadascuna.

La convocatòria de les Beques Ciutat d’Olot ja estan obertes. Hi ha temps per presentar els projectes fins el 30 de setembre. Es tracta de dues ajudes, valorades en 4.500 euros cadascuna. Aquestes beques permeten als guanyadors desenvolupar els seus projectes sobre temes relacionats amb les Ciències Socials o Naturals de la comarca.

Per una banda, a la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals, s’hi poden presentar projectes relacionats amb el medi ambient, la geologia o la botànica. Per altra banda, la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials va destinada a aquells treballs relacionats amb la història, la geografia, el dret o la literatura. Aquells que optin a la Beca de Ciències Naturals han de fer arribar el seu projecte detallat al Museu dels Volcans; mentre que els que aspirin a la Beca Ernest Lluch, a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. El veredicte es farà públic el mes de novembre.

Notícies relacionades:
– Laura Castellet i Beth Cobo són les guanyadores de les Beques Ciutat d’Olot 2014
– Els ratpenats, les campanes i els masos de l’Alt Fluvià, objecte d’estudi de les Beques Ciutat d’Olot 2015