L’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa demana la conscienciació ciutadana per evitar el consum d’alcohol entre menors

La ponència Menors sense alcohol del Congrés i el Senat que elabora l’informe per a la futura llei sobre alcohol i menors alerta que un 15% dels joves d’entre 14 i 18 anys s’emborratxen cada cap de setmana. L’equip pediàtric territorial de la Garrotxa se sent en l’obligació d’alertar a la població que eviti el consum d’alcohol entre menors i doni suport a les normatives de l’administració que van en aquesta línia. Són declaracions al programa Pros i Contres d’Olot Televisió.

La ponència Menors sense alcohol del Congrés i el Senat que elabora l’informe per a la futura llei sobre alcohol i menors alerta que un 15% dels joves d’entre 14 i 18 anys s’emborratxen cada cap de setmana. Un 30% ho ha fet en l’últim mes. L’equip pediàtric territorial de la Garrotxa se sent en l’obligació d’alertar que el consum d’alcohol s’ha d’evitar des del dia 0 de la gestació fins als 18 anys de l’individu, tal i com marca la llei, ja que els danys per una possible intoxicació poden ser irreversibles.

El consum d’alcohol entre menors és difícilment controlable segons avança la nit. L’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa demanen que la població comprengui i doni suport a les normatives sorgides des de l’administració que volen evitar el consum d’alcohol entre menors. L’Equip Pediàtric Territorial reclama la conscienciació sobre aquesta qüestió entre la població.

x