Jaume Sanllorente de Sonrisas de Bombay inaugura el 5è Cicle de xerrades de Biblioteques de Girona

Aquest dijous a la tarda la Biblioteca Ernest Lluch de Girona va acollir la inauguració del cinquè Cicle de Viatges a la Carretera de Biblioteques de Girona. Jaume Sanllorente, periodista i president de Sonrisas de Bombay va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a aquest esdeveniment.

“A la carretera” és el cicle de primavera de xerrades sobre viatges que ja fa cinc anys que s’organitza a la ciutat de Girona per potenciar la lectura, en aquest cas sobre viatges. Ahir dijous es va inaugurar aquest cicle amb la conferència “L’escriptura com a compromís social”, a càrrec del periodista i escriptor Jaume Sanllorente.

Escriptors aventurers i viatgers que han transmès en paper les seves experiències i vivències són els protagonistes d’aquesta cinquena edició del cicle de xerrades sobre viatges “A la Carretera”. Des de les biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus conviden als lectors a participar a les cinc conferències organitzades durant cinc dijous.

“El viatge com a experiència vital”, aquesta és la temàtica que cada convidat comparteix explicant les seves experiències i inquietuds personals.
El periodista i escriptor Jaume Sanllorente és un d’ells. Sota el títol “L’escriptura com a compromís social”, Sanllorente va ser l’encarregat d’inaugurar aquest cicle de conferències presentat per en Josep M. Iglesias de la llibreria Ulyssus.

Jaume Sanllorente, autor de diversos llibres, utilitza l’escriptura com a eina d’activisme i compromís social i ja fa molts anys que s’implica en projectes de lluita contra la pobresa, de fet, és fundador de la ong “Sonrisas de Bombay”. Aquest cicle de conferències ja ha arribat a la cinquena edició i fins el 8 de juny qui ho vulgui podrà escoltar les diverses xerrades organitzades de manera gratuïta. També s’han organitzat diverses activitats i tallers per a tots els públics i un concurs de fotografia a l’Instagram.

Notícies relacionades:
– Olot Televisió, premi Zapping de Catalunya al millor programa documental pel ‘Somriure de Jaume Sanllorente’, fet per Albert Brosa

x