RCR arquitectes representarà Catalunya a la Biennal de Venècia del 2018

L’estudi olotí RCR Arquitectes serà l’encarregat de representar Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia del 2018. RCR va guanyar el Premi Pritzker, considerat el Nobel d’Arquitectura, el passat 1 de març. Aquest guardó ha ajudat a que l’encàrrec de representar Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia hagi anat a parar a mans de l’estudi dels olotins.

El conseller de Cultura, Santi Vila, ha dit que la decisió s’ha pres amb consens amb el sector, de manera que no caldrà fer un concurs públic. Santi Vila juntament amb Manel Forcano, director de l’Institut Ramon Llull van ser els encarregats d’anunciar la proposta. Ara RCR Arquitectes es troba a Tòquio, al Japó, on el pròxim dissabte 20 de maig rebran el Premi Pritzker d’arquitectura.

Notícies relacionades:
– El president, Carles Puigdemont, visita l’estudi de RCR arquitectes i lloa la seva trajectòria
– L’estudi olotí RCR Arquitectes guanya el premi Pritzker, considerat el Nobel d’arquitectura
– L’estudi d’arquitectura RCR tanca l’edició 2016 dels seus workshops amb l’exposició pública dels seus projectes