Sant Ferriol crearà una ruta per a conèixer les ermites del poble

Sant Ferriol potenciarà el turisme a partir d’un circuit per les ermites del poble. Abans, però, l’ajuntament en millorarà el seu estat. El consistori aquest 2017 també acabarà d’arreglar els camins rurals del municipi.

L’Ajuntament de Sant Ferriol treballa amb una estratègia turística per donar a conèixer les ermites del poble. Es tracta d’un circuit, que es podrà fer a peu i en bicicleta, que recorrerà l’ermita de Sant Fruitós, de la Miana i del Mor. Abans, però, es faran algunes millores a les ermites. El consistori també va pavimentar el 2016, gràcies a una subvenció, camins rurals. Aquest 2017, s’acabaran d’arreglar els trams que falten.

Per evitar que els veïns de la Miana quedin aïllats en cas d’una crescuda del riu, els ajuntaments de  Sant Ferriol, Sant Jaume i Argelaguer han habilitat, amb el suport de la Diputació, un camí alternatiu a la passera de Sant Jaume, que arriba fins a Besalú. Per altra banda, l’alcalde Albert Fàbrega  valora positivament el projecte d’un sistema de càmeres de videovigilància a les entrades de la comarca que vol impulsar el Consell Comarcal. Fàbrega considera la iniciativa funcionarà només si tots els ajuntaments de la comarca. s’involucren i es cobreixen tots els accessos.

Notícies relacionades:
– El Ministeri de Defensa va informar tard de les maniobres militars efectuades entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany
– L’alcalde de Sant Ferriol demana que les maniobres militars es notifiquin convenientment a l’Ajuntament

x