Santa Pau inaugura demà un carrer dedicat a Muriel Casals amb la presència de l’actual president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart

Demà al matí s’inaugura a Santa Pau un nou carrer, que portarà el nom de Muriel Casals. L’acte serà a les 11 del matí i comptarà amb la presència de l’actual president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, de Núria Torres d’Òmnium Garrotxa, de la germana de la Muriel, Isabel Casals i de l’alcalde del municipi, Pep Companys.

Santa Pau dedica un carrer a Muriel Casals, la presidenta d’Òmnium Cultural i diputada de Junts pel Sí, que va morir el febrer de l’any passat. Demà a les 11 del matí s’inaugurarà el carrer amb la presència de l’actual president d’Òmnium, Jordi Cuixart; de l’alcalde del poble, Pep Companys, de Núria Torres d’Òmnium Garrotxa i d’Isabel Casals, germana de Muriel. Després de desvelar la placa, alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot interpretaran la peça ‘Muntanyes del Canigó’. En el mateix espai i tot seguit,  Cuixart farà un breu col·loqui sobre la situació del procés i el paper d’Òmnium. Els assistents podran gaudir d’un vermut.

El carrer que portarà el nom de Muriel Casals està situat en una nova urbanització del poble, a la Corominola. En aquesta zona, l’Ajuntament hi vol construir un equipament municipal i habitatges d’ús social.

Notícies relacionades:
– L’equip de govern de Santa Pau manifesta dubtes sobre la col·locació de càmeres de vigilància pel cost de la instal·lació i el seu manteniment
– Santa Pau tindrà el primer aparacament d’autocaravanes de la Garrotxa