La Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols ja es comença a coure, tindrà lloc dissabte 1 de juliol

Sant Feliu de Pallerols ja té la mirada posada en el dissabte 1 de juliol, el dia que aquest poble garrotxí acollirà l’onzena edició de la Festa dels Anys 60. Dissabte van organitzar un dinar de germanor per anar preparant un esdeveniment consolidat i referència de la música dels 60.

<

La Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols ja es comença a coure. Aquest dissabte, l’organització, voluntaris i premsa s’han reunit en un dinar de germanor per començar a preparar la que serà l’onzena edició d’aquest esdeveniment. Els grups que es podran veure l’1 de juliol ja estaven clars: Abba Revival, Georgie Dann, Els Corbs Negres, els Volcànics i Dj Joan Soler, però l’organització ha presentat el cartell d’enguany. Les entrades ja estan a la venda, i com a novetat, es poden adquirir a través de correus, fet que facilita la compra per aquelles persones interessades de fora la Garrotxa.

Per la desena edició la festa es va desdoblar en dos dies i enguany ha recuperat el seu format tradicional d’un dia. La 11a Festa dels Anys 60 destinarà una part dels beneficis a la Fundació Oncolliga Girona, ara només queda esperar a la data per estrenar el mes de juliol amb la música que mai passa de moda.

Notícies relacionades:
– Ja se saben tots els artistes que assistiran a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols d’enguany
– Georgie Dann actuarà a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols
– Boney M impressionen als més de 2.000 espectadors que van assistir a la desena Festa dels Anys 60 a Sant Feliu de Pallerols