Santa Pau inaugura un carrer dedicat a Muriel Casals acompanyat d’un sentit homenatge

Aquest dissabte al matí Santa Pau ha inaugurat el carrer Muriel Casals, el primer carrer en portar aquest nom de la Garrotxa. L’acte ha comptat amb la presència del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, la presidenta d’Òmnium Garrotxa, Núria Torres, la germana de la Muriel, Isabel Casals i l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys.

Muriel Casals ha rebut un sentit homenatge a Santa Pau, aquesta població garrotxina ha inaugurat un carrer en honor a la seva persona. Per fer-ho s’ha comptat amb el president d’Òmnium Cultural, la presidenta d’Òmnium Garrotxa, Isabel Casals i l’alcalde de Santa Pau. Es tracta del primer carrer Muriel Casals de la Garrotxa.

El pròxim municipi de la comarca en homenatjar la figura de l’expresidenta d’Òmnium Cultural serà Besalú, el qual li dedicarà una plaça. Alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot han tancat l’homenatge. Seguidament Jordi Cuixart, ha ofert un petit col·loqui als assistents per tractar la situació actual del procés independentista.

Notícies relacionades:
– Santa Pau inaugura demà un carrer dedicat a Muriel Casals amb la presència de l’actual president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart
– L’equip de govern de Santa Pau manifesta dubtes sobre la col·locació de càmeres de vigilància pel cost de la instal·lació i el seu manteniment
– Santa Pau tindrà el primer aparacament d’autocaravanes de la Garrotxa