La 20a Terra de Remences viu una de les edicions menys accidentades de la seva història i fa créixer un 10% la participació femenina

La marxa cicloturista ha tornat a ser tot un èxit. Prop de 3.000 ciclistes han participat un any més a l’esdeveniment, on s’ha viscut un ritme alt de rodatge. Cal destacar que enguany ha estat una de les edicions amb menys accidents de la Terra de Remences, que també ha vist com la participació femenina ha augmentat un 10%.

El poble de Sant Esteve d’en Bas s’ha convertit, un any més, en el punt de trobada dels aficionats al ciclisme gràcies a una de les marxes cicloturistes més importants de tot Espanya: la Terra de Remences, que amb la d’avui ja acumula vint edicions. Un any més hi han participat 3.000 ciclistes, disposats a gaudir d’una cursa molt valorada pel seu recorregut i organització. Des de la sortida, els participants tenien el repte de completar un dels dos recorreguts: el de 92 quilòmetres, amb ascens al Capsacosta i al Coll de Canes; o el de 175 quilòmetres, que afegia els colls de Bracons i Condreu a les cames dels ciclistes. Entre els detalls més destacats de la marxa cicloturista, cal esmentar la participació d’un club holandès. A més, ha vist com ha augmentat un 10% el nombre de ciclistes femenines fins a arribar gairebé a les 300 participants. Així mateix, destaca el fet que ha estat una de les edicions amb menys accidents de la seva història, on només dues persones han requerit l’assistència mèdica hospitalària.

Notícies relacionades:
– Cap de setmana ciclista a la Garrotxa amb el 37è Trofeu Primavera i la marxa cicloturista Terra de Remences
– La pluja no impedeix que 2.500 persones participin a la 19a edició de la marxa cicloturista Terra de Remences, organitzada pel Club Ciclista Bas
– La marxa cicloturista Terra de Remences compleix la majoria d’edat amb un cartell de luxe i 3.300 ciclistes a la línia de sortida

x