L’Olot perd 4 a 3 davant un Manlleu que acaba baixant a Primera Catalana

La Unió Esportiva Olot ha perdut el darrer partit de la temporada contra el Manlleu, per 4 gols a 3. Els osonencs han capgirat el marcador els darrers minuts, però la remuntada no els ha servit per sortir de la zona de descens. L’Olot espera conèixer el seu rival al play-off d’ascens aquest dilluns.

L’Olot ha sortit al camp del Manlleu rebent l’homenatge dels osonencs pel títol de lliga aconseguit pels de Calderé, amb el tradicional passadís als campions. I ben aviat l’Olot ha demostrat que no anava a Manlleu a passar el matí, malgrat que a l’onze inicial s’hi ha vist novetats com la de Ferrusola. Sergio Álvarez ha avançat els garrotxins marcant el primer gol del partit al minut 10 de joc. Tot i que els osonencs han volgut recuperar la iniciativa, Uri Santos posava el partit coll avall per l’Olot amb el segon gol de la matinal, just abans de la mitja part, al minut 45. Però a la segona, el Manlleu ha iniciat la seva remuntada: al 49 ha marcat D’Andrea, i tot i que Dembo ha tornat a augmentar la distància per l’Olot al minut 75, l’últim quart d’hora de joc ha estat dominat pels visitants, en un últim esforç agònic per salvar la categoria. Al 84 Manu posava el 2 a 3 en aprofitar el refús d’un penal aturat per Quintanas. Al 86, Trulls ha empatat el partit. I els quadribarrats han capgirat el marcador amb un gol sobre el xiulet final, obra d’Aumatell.

El 4 a 3 definitiu, però, no ha suposat la salvació del Manlleu, que perd la categoria. Per la seva banda, l’Olot espera que el sorteig d’aquest dilluns sigui afortunat pels interessos dels futbolistes de Calderé, i es pugui arribar a la Segona Divisió B guanyant la primera eliminatòria.

Notícies relacionades:

– La Unió Esportiva Olot és el campió de Tercera Divisió i ho aconsegueix amb una victòria contundent contra el Castelldefels per 5 a 0
– La Unió Esportiva Olot guanya La Jonquera per 1 a 0 i es podria proclamar campió de Tercera la propera jornada si guanya el Peralada
– La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)