La Vall de Bianya celebra la tradicional sembrada de confits en el marc de la Festa Major del municipi

La Vall de Bianya ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Uns dels actes importants d’aquesta celebració és la sembrada de confits i caramels que té lloc fora de l’església de Santa Margarida de Bianya en honor a Sant Isidre, que era sembrador.

La Vall de Biaya ha estat de festa aquesta cap de setmana. La Festa Major va començar dissabte amb el partit de futbol 7. A la tarda la Vall va gaudir de joc per als menuts. Al vespre va arribar l’hora d’un dels emblemes de la festa major de Bianya, la Fesolada, que va acollir 260 persones. Enguany una de les novetats és que en comptes de tres dies, la celebració n’ha durat dos. Diumenge al matí ha estat el moment per la sembrada de confits.

La celebració ha continuat amb una actuació del gegant Farrus Tremendus abans del migdia. La tarda d’avui ha de servir per fer una audició de sardanes i un concert. El bon temps ha acompanyat fins mitja tarda i això ha afavorit que l’afluència de públic fos bona.

Notícies relacionades:
– La fesolada popular dóna el tret de sortida a la festa major de la Vall de Bianya

x