El grup impulsor del procés participatiu per a la reforma del Club Natació Olot inicia les reunions amb una vintena de persones

Dimecres va tenir lloc la primera reunió del Grup Impulsor del procés participatiu que el Club Natació Olot va engegar fa unes setmanes. Es van presentar la vintena de membres que formen el grup, es van explicar els objectius, les condicions de treball i es va planificar un calendari de reunions.

El Grup Impulsor del procés Participatiu del Club Natació Olot va arrencar la setmana passada. Ho va fer amb una reunió que va començar a les 8 de la tarda i es va allargar fins les 10 de la nit. En ella es van poder compartir i conèixer diversitat d’opinions i propostes encaminades totes a intentar assolir els objectius marcats per a aquest grup: proposar els canals i les eines de comunicació i definir-ne els continguts més adients per tal de conèixer l’opinió de la gran majoria de socis sobre la millora i ampliació dels serveis i equipaments que seran objecte de la remodelació.

Es van presentar la vintena de persones que formen el grup, van explicar els objectius de l’equip, les condicions de treball i van organitzar el calendari de les properes reunions. Les propostes que van sorgir es debatran a les següents reunions.

Notícies relacionaddes:
– Diumenge s’acaben les inscripcions als grups de treball per a participar en el procés de reforma del Club Natació Olot
– El Club Natació Olot obre el termini d’inscripció per formar part dels dos grups de treball en el procés participatiu
– El Club Natació Olot iniciarà a principis d’abril el procés participatiu per a la reforma de les instal·lacions més antigues