El restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya és un dels 50 millors restaurants d’Europa

El restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya ha entrat a formar part d’una llista de restaurants més prestigiosos d’Europa. És la creada pel nord americà Steve Plotnicki i com alternativa a les guies gastronòmiques.

La cuina dels germans Juncà es fa així un lloc entre els 100 millors restaurants d’Europa, concretament a la posició número 44 de la prestigiosa OAD (Opinionated About Dining) i just darrera de l’Arzak. La cuina dels tres germans ha entrat directament entre els 50 millors restaurants i protagonitzen una de les entrades més destacades. És el primer cop que un restaurant de la Garrotxa entra a formar part d’aquest rànquing on hi ha restaurants com El Sant Pau de Carme Ruscalleda o El Celler de Can Roca, dels gereamsn Roca, que es troba a la quinzena posició d’aquesta llista. Els primers llocs els ocupen l’Arpège d’Alain Passard, de París, el Shauenstein Schloss, de Fürstenau (Suïssa) i el Fäviken de Magnus Nilsson, a Järpen (Suècia).

Notícies relacionades:
– Els restaurants les Cols d’Olot i Ca l’Enric de la Vall de Bianya renoven les seves estrelles Michelin

x