El rival de la UE Olot per ascendir a Segona B serà el Real Sporting B

L’Sporting de Gijón B, un filial, és el rival que l’hi ha tocat a la Unió Esportiva Olot en la fase d’ascens a la Segona B. Qui surti vencedor de l’eliminatòria que enfrontarà a asturians i garrotxins pujarà directament a la categoria de bronze del futbol estatal, mentre que el perdedor haurà de jugar dues eliminatòries més fins a complir l’objectiu de l’ascens.

L’Sporting B no és un rival senzill: campió del grup 2n de la Tercera Divisió, ha sumat un total de 92 punts en els 38 partits disputats, amb 28 victòries, 8 empats i només dues derrotes. A casa es mostra molt fort: en tot el curs només ha deixat escapar tres punts a casa, precisament contra el seu rival històric, el filial del Real Oviedo, que ha quedat en cinquena posició. També s’ha d’estar atent als perfils de joc que ofereix l’equip: dels 18 grups que hi ha a la Tercera Divisió espanyola, l’Sporting B és el segon equip més anotador de totes les categories, amb 112 gols al llarg del curs i superat només pel Calahorra. En l’aspecte defensiu també ofereix bons números: torna a ser el segon equip menys golejat de la tercera divisió, amb 18 marques encaixades, just per darrere el Cacereño. L’anada serà aquest proper diumenge, a les 12 del migdia, a Mareo, on es troba la ciutat esportiva de l’Sporting de Gijon. La tornada es disputarà el diumenge 28 de maig, a l’Estadi Municipal d’Olot.