Un cotxe va incendiar-se sobtadament aquest dimarts a la carretera de les Tries d’Olot

Els Bombers de la Generalitat i la policia municipal van actuar aquest dimarts en un incendi d’un cotxe que es trobava estacionat a la carretera de les Tries d’Olot. Els serveis d’emergències van rebre l’avís prop de les 8 de la tarda. El vehicle va encendre’s completament, tot i que no va provocar cap ferit ni va afectar cap altre vehicle. Es desconeixen les causes de l’incident. El cotxe era propietat d’un particular i comptava amb almenys 10 anys d’antiguitat, segons fonts consultadeEls bombers van actuar ràpidament per extingir les flames. Posteriorment, una grua va procedir a la retirada del vehicle. En l’actuació van participar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més de la Policia Municipal d’Olot.

x