La Garrotxa amb el Sàhara encara els últims dies d’inscripcions al programa Vacances en pau per acollir un nen o nena durant els mesos d’estiu

Els nens i nenes que es troben refugiats al desert del Sàhara poden ser acollits durant els mesos d’estiu per tal d’allunyar-los de la intensa calor de l’estiu i cobrir algunes necessitats bàsiques fàcilment assumibles en un país europeu. Així ho han explicat aquest dimecres al plató de Les Notícies Alba i Enric Soler, de l’associació La Garrotxa amb el Sàhara. Queden molt pocs dies perquè s’acabi el termini per acollir un nen o nena a través del programa ‘Vacances en pau’. L’entitat demana que els interessats a acollir els infants sahrauís s’hi possin en contacte al més aviat possible. De moment, s’hi han inscrit tres famílies, tot i que el programa pot inscriure moltes més, tal i com ha explicat Alba Soler a OLOT TELVISIÓ.

Notícies relacionades:
– La Garrotxa amb el Sàhara busca famílies per acollir nens sahrauís durant l’estiu
– 7 nens i nenes saharauis passen les vacances a la Garrotxa gràcies a l’ACAPS i a les set famílies que els han acollit
La Garrotxa amb el Sàhara inicia una nova edició del programa ‘Vacances en pau’

x