Els Museus d’Olot se sumen, per primera vegada, a la iniciativa de la Nit dels Museus aquest dissabte

Els Museus d’Olot celebren aquesta setmana el Dia Internacional dels Museus amb diverses activitats. Aquest dijous, dissabte i diumenge l’entrada als museus de la ciutat serà gratuïta. A més, per primera vegada, dissabte s’organitza la Nit dels Museus. Es podran visitar els museus més enllà del seu horari habitual i a les 9 del vespre Sílvia Bel i Tomàs de los Santos oferiran un recital de poesia musicat a l’Hospici.

El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Els Museus d’Olot ja fa anys que hi participen i organitzen activitats. Però aquest any, per primera vegada, se sumen a la Nit de Museus, que se celebra aquest dissabte a la majoria de museus de Catalunya. Per una banda, per celebrar el Dia Internacional dels Museus, l’entrada als diversos museus de la ciutat serà gratuïta aquest dijous, dissabte i diumenge. A part, el biòleg Miquel Campos oferirà una sortida al Fluvià dissabte a les 9 del matí. Aquest mateix dia a les 6 de la tarda, Javi Palomo farà una altra visita per l’exposició ‘Relarts’ del Museu dels Sants.

Pel que fa a la Nit dels Museus, dissabte els museus obriran les portes més enllà del seu horari habitual. A més, a les 8 del vespre s’ha organitzat un recorregut al nou Museu de la Garrotxa. Tot seguit, ja a les 9, tindrà lloc a l’Hospici el concert-recital ‘M’he estimat molt la vida’, a càrrec l’actriu Sílvia Bel i del músic Tomàs de los Santos.