Olot Cultura dóna a conèixer tres propostes teatrals per aquesta tardor

‘Art’, ‘Boscos’ i ‘André y Dorine’ són tres de les propostes teatrals que es podran veure de setembre a desembre al Teatre Principal. Les entrades es podran comprar a partir de l’1 de setembre, quan es podrà consultar la programació detallada per aquesta tardor.

Olot Cultura ja pensa en la temporada que ve. I ja han donat a conèixer tres espectacles teatrals que es podran veure a Olot entre setembre i desembre d’aquest any. Per una banda, el 23 de setembre es representaran dues funcions d’’Art’, una comèdia escrita per Yasmina Reza. Els actors són Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. El mes d’octubre, dissabte 7, la companyia Kulunka Teatro representarà ‘André y Dorine’. Es tracta d’un espectacle de teatre amb màscares que ha guanyat diversos reconeixements.

L’últim dels espectacles és ‘Boscos’, de la companyia La Perla 29. Es representarà divendres 17 de novembre. La història se situa a l’Europa de les Guerres Mundials i retrata la mirada de set generacions de dones. Les entrades es posaran a la venda l’1 de setembre, quan ja es podrà consultar tota la programació del Teatre Principal fins a finals d’any.

Notícies relacionades:
-Arrenca amb força la 1a edició del cicle de teatre de proximitat KmZERO al Teatre Principal d’Olot

x