La setena Ruta de les Tapes d’Olot arrencarà divendres 26 de maig a la Sala El Torín amb diverses novetats

Divendres 26 de maig arrenca la Ruta de les Tapes, un itinerari que es podrà completar fins el 25 de juny. Enguany hi participen 20 establiments del centre d’Olot i de l’entorn. L’esdeveniment celebra la seva setena edició i presenta diverses novetats.

Coincidint amb el Tapòdrom, divendres 26 de maig es donarà el tret de sortida a la 7a Ruta de les Tapes. A les 21.30h a la Sala El Torín es podran provar les tapes de la Ruta fins a esgotar existències, se’n prepararan un miler. Enguany hi participen 20 establiments olotins, dos menys que l’any passat i dos de nous: La Cabanya i el Nou Firalet que ha canviat de propietaris.

El preu de la tapa s’ha incrementat  30 cèntims respecte les edicions anteriors, passant de 2,50€ a 2,80€. Pel que fa al passaport, s’han ampliat el nombre de caselles per completar-lo, passant de 6 a 8 i afegint la novetat que s’hauran de segellar 5 tapes d’establiments del centre i 3 de l’entorn per optar a passar una nit a Ca la Rotllada de Cantonigrós.

Els denominats “tapejadors gourmet” que tastin totes les 20 tapes podran votar la seva tapa preferida i optaran a un àpat al Restaurant les Cols. Amb tot, la Ruta de les Tapes ja es prepara amb l’objectiu de superar la xifra de l’any passat, 12.000 tapes servides.

Notícies relacionades
– La Ruta de les Tapes del 2016 incorpora l’activitat ‘Carrotapa!’ per visitar en carro alguns dels establiments participants
– Les creacions de l’Hostal del Sol i el bar L’Oficina, guanyadores de la Ruta de les Tapes 2015
– El Tapòdrom dóna el tret de sortida a la 5a edició de la Ruta de les Tapes d’Olot, organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa