Olot acollirà diumenge la sisena Trobaba de Colles Castelleres Gironines coincidint amb el quinzè aniversari dels Xerrics

La sisena Trobada de Colles Castelleres Gironines es celebrarà aquest diumenge a Olot a partir de les 11 del matí. L’acte reunirà a més de 600 castellers de les comarques gironines a la plaça Major d’Olot.

Per primera vegada Olot acollirà la Trobada de Colles Castelleres Gironines amb els Xerrics com a amfitrions, coincidint amb el seu 15è aniversari. Es tracta de la sisena edició d’aquesta trobada que es celebrarà aquest diumenge a partir de les 11 del matí i fins quarts de 3 de la tarda a la plaça Major d’Olot.

La diada omplirà la plaça Major de castellers, i tot i estar a l’inici de la temporada,  les colles intentaran aixecar els seus castells límit. La trobada reunirà a set colles castelleres de la demarcació de Girona: a banda dels Xerrics, es podrà veure la Colla Castellera de Figueres, els Vailets de l’Empordà, la Colla Castellera Minyons de Santa Cristina, els Marrecs de Salt, els Castellers de les Gavarres i els Esperxats de l’Estany.

Notícies relacionades:
– Els Xerrics d’Olot tornen a descarregar el 3 de 7 i el 4 de 7 a l’actuació del 15è aniversari del seu bateig