El Club Futbol Vall d’en Bas acollirà dissabte una jornada de portes obertes de futbol femení amb jugadores del Barça B

El Club Futbol Vall d’en Bas, un dels pocs clubs de la Garrotxa que aposten pel futbol femení, celebrarà aquest dissabte a la tarda la segona jornada de portes obertes. Les participants podran aprendre de dues jugadores del Barça B.

El Club Futbol Vall d’en Bas celebrarà aquest dissabte a la tarda la segona jornada de portes obertes amb l’objectiu de descobrir a les nenes i joves de la garrotxa el futbol femení. Tindrà lloc de les 5 a 2/4 de 8 de la tarda. S’organitzaran grups per edats i es faran diferents exercicis. Les participants podran aprendre de dues jugadores del Barça B, Paula Fernández i la portera Gemma Font, que va ser a les jornades l’any passat. És la segona jornada de portes obertes que organitza el Club de Futbol Vall d’en Bas, que ja va organitzar-la l’any passat amb bons resultats.

La Vall d’en Bas compta amb una llarga tradició de futbol femení. El Club de Sant Esteve d’en Bas ho ha fet des de fa molts anys. El Club de Futbol Vall d’en Bas també hi ha apostat des de la seva creació, ara fa tres anys. En té equip sènior i infantil-cadet, i és l’únic club de les comarques de Girona que té un equip de la categoria aleví-benjamí.

A les jornades de portes obertes hi haurà berenar i sorpreses per a totes les nenes i joves que s’hi apropin al camp dels Hostalets d’en Bas. El club informa a les noies que siguin d’un equip federat que necessitaran el permís del seu club per poder participar-hi.

Notícies relacionades:
– L’Escola de Futbol Vall d’En Bas reuneix 40 participants en la jornada de portes obertes per fomentar el futbol femení