El CPA Olot llança una campanya de micromecenatge per a competir al Mundial de la Xina i aconseguir 25.000 euros

El Club Patinatge Artístic Olot va engegar ahir una campanya de micromecenatge per a poder participar al World Roller Games, que se celebren el 10 de setembre a la Xina. Sota el lema ‘Es busquen còmplices. Road to Nanjing’ esperen recollir 25.000 euros en només 44 dies.

Si amb el ball ‘Sóc Innocent’ les patinadores del CPA Olot van demostrar que no es rendeixen i que són, invencibles, ara, busquen còmplices. Aquest és el lema de la campanya de micromecenatge del club, que va arrencar tot just ahir. L’objectiu del projecte és recórrer 9.500 kilòmetres, arribar a la Xina, per a poder participar a la primera competició mundial d’esports sobre rodes, el World Roller Games.

Per a jugar a Nanjing el proper 10 de setembre, el club calcula que necessita un pressupost total de 60.000€. A través de la plataforma Tot Suma, tenen 44 dies, ara ja 43, per aconseguir-ne 25.000. Calculen que amb aquests diners podrien cobrir el bitllet d’avió, la inscripció al campionat, el visat d’entrada a la Xina, per a les 25 patinadores, els 2 membres de l’equip tècnic i 1 representant del club. Les persones que col•laborin amb el projecte rebran alguns regals, segons l’aportació que facin. El club pretén aconseguir la resta de pressupost, fins arribar als 60.000, amb altres iniciatives com el Festival de patinatge del 27 de maig o la barraca de les Festes del Tura.

D’aquesta manera, el CPA Olot impulsa, per primera vegada, una campanya de micromecenatge. En Pepe Soto de Castellfollit de la Roca en va impulsar una per a complir el seu somni de creuar l’Atlàntic amb el seu catamarà. I el camp de fustbol de gespa natural del Montagut també ja és una realitat.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot regna de nou a Europa fent una demostració de força davant els grups italians
– El CPA Olot ja és a França disposat a revalidar el títol de campió d’europa de patinatge artístics en la modalitat de grups de xou grans
– El CPA Olot s’alça amb el títol de campiones d’Espanya per cinquè any consecutiu